»   Список форумов   »   Стражи Порядка   »   Обсуждение СП и Администрации

СП Grom48 - «Возможно вам не подходит тогда игра если ви не говорите на русском языке»

Страницы: 1

~Nosferatum~ - Пт 08 Авг, 2025 17:54
Звернувся до данного СП за допомогою. Пояснити в чому різниця між «Олімпійским ведмедем» звичайним та Ультра.
На що він мені відповів «Ещё раз и по русски» «офф язик игры»
На що я принципово відповів «То не моя мова! Не розумію» (не розумію в чому проблема бо до інших СП звертався вони відповідали російскою і все норм. Я їх не змушую переходити на україньску чи яку небудь іншу» Хоча можу звертатись до них і іншими мовами.
На що він відповідає «Тогда ищите информацию сами»
Далі в розмові він каже що «можливо тоді вам гра не підходить»
Я прошу адміністрацію зазначити при реєстрації що гра підходить тільки тим хто розмовляє російскою якщо це правда. Також прошу повернути всі вклажені гроші в гру оскільки мене не попередили що в цю гру можуть грати лише ті хто розмовляють російскою мовою!

Я в жодній країні світу не бачив щоб так хамскі відповідали стражі порядку (поліція) тим хто звернувся до них іншою мовою. Я б з радістю перейшов на Англійску, або німецьку мову розмовляти. Але нажаль за його словами ця гра підходить лише для тих хто розмовляє російскою.

Mince pie - Сб 09 Авг, 2025 10:21
Чувак почти 20 лет отлично общался на русском, о чем свидетельствует куча сообщений на форуме, а тут вдруг забыл) Таблеточки попей))

Sydius - Сб 09 Авг, 2025 16:03
Официальный язык игры - русский. Вся документация - на русском.

Забыл язык? переводчик в помощьlaugh  

принципиальный <ВЦ>laugh  

p/s/ а информация - на русском, вот незадача то (

apelsinchik - Сб 09 Авг, 2025 21:27
~Nosferatum~, це не те місце і не та гра,  щоб висувати якісь претенцзіі, їм цього не зрозуміти wink

~Nosferatum~ - Вс 10 Авг, 2025 1:18
Цитируя Mince pie:
Mince pie

Я не змушую інших переходити на україньску ,але російска мені огидна мова. Тому є гугл перекладач в браузері і чудово справляюсь.

~Nosferatum~ - Вс 10 Авг, 2025 1:28
Цитируя Sydius:
Забыл язык? переводчик в помощь  

Ні, не забув просто відмовився. Я досить довго робив все щоб в моїй країні було менше російских громадян. І з певних причин відмовився від російскої мови. А в інформації написав факти, так щоб було зрозуміло тим до кого не маю поваги. wink  Я можу спілкуватися і російскою, але це мої особисті кордони і я маю цю людину поважати за її погляди на те що відбувається в житті. З усіма іншими я можу спілкуватися україньскою, англійскою або німецькою без проблем. І зауваж я нікого не змушую переходити на мови якими я розмовляю.

~Nosferatum~ - Вс 10 Авг, 2025 1:30
Цитируя apelsinchik:
це не те місце і не та гра,  щоб висувати якісь претенцзіі, їм цього не зрозуміти

Не для того я був відсутній в грі від початку війни щоб потім розмовляти російскою з ними. wink

Mince pie - Вс 10 Авг, 2025 11:42
Цитируя ~Nosferatum~:
Я не змушую інших переходити на україньску ,але російска мені огидна мова. Тому є гугл перекладач в браузері і чудово справляюсь.

biggrin  biggrin  biggrin  

Ты вроде с этого топик начал, что пытаешься кого то заставить говорить не на русском.

И в целом, раз тебе противно все русское, а эта игра из РБ, а РБ поддерживает РФ - то думаю ты либо должен немедленно закрыть вкладку и больше не заходить в игру, либо ты обычный "Дырявый рот" и пытаешься разжигать на политическую тему.

Прошу выдать данному персонажу форумку на 3 года, дабы не портил комфортный климат в игре.

~Nosferatum~ - Вс 10 Авг, 2025 12:32
Mince pie, По перше адміністрація запевнила що нейтрально відносится до подій у світі. По друге є гугл перекладач який криво працює але перекладає цю гру україньскою якщо потрібно. По трейте мені класти на твою думку. Якщо щось не подобається не розмовляй зі мною. wink  Перш ніж публікувати цей пост консультувався з адміністрацією. Він не порушує законів ГР.

Слава и Честь - Пн 11 Авг, 2025 21:02
Цитируя Mince pie:
Чувак почти 20 лет отлично общался на русском, о чем свидетельствует куча сообщений на форуме, а тут вдруг забыл) Таблеточки попей))

поддерживаю... даже не стал переводить что нося написала...

Laras - Вт 12 Авг, 2025 17:01
~Nosferatum~, добрый день. Языком игры является русский язык. Однако запрета на общение на украинском языке в игре нет.

Mince pie - Ср 13 Авг, 2025 9:26
Извините не удержался biggrin   

https://skrinshoter.ru/sX5W9l2HcoZ?a

***Милиция*** - Пт 15 Авг, 2025 6:56
~Nosferatum~, Добрый день, к сожалению не все наши консультанты владеют Украинским языком. Для Вас был выделен специальный представитель в ГР для связи с общественностью, Вы можете ему писать на своем родном и комфортном для Вас языке. Он с радостью ответит и проведет с Вами беседу. Обращайтесь - Дракх.

Мы сожалеем за произошедшую ситуацию и проведем дополнительную беседу о тактике общения в нашем многоязычном обществе. Заранее спасибо за понимание.

~Nosferatum~ - Сб 16 Авг, 2025 16:37
Mince pie, Мем смішний. biggrin  Мені теж не подобаються люди які змушують когось розмовляти україньскою чи будь якою іншою мовою. Це вибір кожного особистий.

Страницы: 1